West Gaming
Добредојдовте на West Gaming форумот.
Регистрирајте се ! Smile

GL & HF

West Gaming

Dobrodojdovte na West CS Forum
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Туторијал за aim (ne e cheat)

Go down 
AuthorMessage
Sp1k3 Dr@g.c1p0Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2012-01-18

Туторијал за aim (ne e cheat) Empty
PostSubject: Туторијал за aim (ne e cheat)   Туторијал за aim (ne e cheat) EmptyThu Jan 19, 2012 10:56 pm

Еве еден туторијал за да го подобрите aim-ot,но не читерски и не е како читовите кога ќе пукнеш самото да мери во глава,ова е нешто поинакво.
Што конкретно е ова,и за што и како служи?
-Кога ќе намерите некој непријател,aim-ot односно метата го мери самото во глава,но ако тој се помрдне метата останаува на истото место и треба вие пак да ја мрдните,но сепак не можете да ја мрдате подоле или погоре се додека тој не умре! Ова работи и преку ѕидот,значи метата оди до висината на главата на непријателот и да е преку ѕиз (така полесно ќе приметите каде е)

Инсталација :
Code:
//
//
//Calling the head status for regular mouse or inverted mouse

alias hspitch1 "alias hspitch hp1"
alias hspitch2 "alias hspitch hp2"
alias hp1 "m_pitch 0.022"
alias hp2 "m_pitch -0.022"
alias hspitchoff "m_pitch 0"
alias hslook "+lookup;wait;-lookup"
alias devon "developer 1"
alias devoff "developer 0"
alias n1 "echo Regular Mouse Mode"
alias n2 "echo Inverted Mouse Mode"
alias n3 "echo Hit F8 for Regular Mouse or hit F9 for Inverted Mouse Mode hit F10 for toggle of HeadShot"
alias n4 "echo Once a Mouse Mode is changed it is set to that, if you need to change it hit ~ and type rbf89"
alias hson2 "bind mouse1 +hson;bind f10 hson3;devon;echo HeadShot = On;devoff;hsdto1"
alias hson3 "bind mouse1 +hsoff;bind f10 hson2;decon;echo HeadShot = Off;devoff;hsdto2"
bind f10 hson2
alias ubf89 "unbind f8;wait;unbind f9"
alias imm "hspitch2;devon;n2;devoff;ubf89"
alias rmm "hspitch1;devon;n1;devoff;ubf89"
alias dn "devon;n3;n4;devoff"
alias rbf89 "bind f8 rmm;bind f9 imm;n3"
bind f8 rmm
bind f9 imm
dn

//Bind head status to mouse

alias +hson "-mlook;centerview;cl_pitchspeed 10;wait;hspitchoff;+attack;hslook"
alias -hson "-attack;cl_pitchspeed 150;+mlook"

alias +hsoff "+attack"
alias -hsoff "-attack"

alias +hsgren "+attack"
alias -hsgren "-attack;bind mouse1 +hson"

alias +hsbomb "+attack"
alias -hsbomb "-attack;bind mouse1 +hson"

//Exceptional Keys
alias hsducktogoff "hsducktogoff2"
alias hsducktogoff2 "bind mouse1 -hson"
alias hsducktogoff3 "bind mouse1 -hsoff"
alias hsdto1 "alias hsducktogoff hsducktogoff2"
alias hsdto2 "alias hsducktogoff hsducktogoff3"
alias +hsducktog "bind mouse1 +hsoff"
alias -hsducktog "hsducktogoff"
alias +hsduck "+duck;+hsducktog"
alias -hsduck "-duck;-hsducktog"
bind ctrl +hsduck
bind 4 "slot4;bind mouse1 +hsgren"
bind 5 "slot5;bind mouse1 +hsbomb"
bind 1 "slot1;bind mouse1 +hson"
bind 2 "slot1;bind mouse1 +hson"
bind 3 "slot3;bind mouse1 +hsoff"

Направете CFG file во cstrike фолдерот со име hs.cfg,кога ќе ја уклучите играта отворете ја конзолата и пишете exec "hs.cfg".

F10 се пушта и гаси скриптата.
Back to top Go down
View user profile
syler12
Head Admin
syler12

Posts : 134
Reputation : 3
Join date : 2012-01-11
Age : 23
Location : MK/Vevcani

Туторијал за aim (ne e cheat) Empty
PostSubject: Re: Туторијал за aim (ne e cheat)   Туторијал за aim (ne e cheat) EmptyFri Jan 20, 2012 12:03 pm

Ova e isto kako cit, a + ako pritisnes f10 adminite se tuka da te baniraat Smile
Ova odi lock..

_________________
Туторијал за aim (ne e cheat) Banner1.php?color=crvena&ip=88.198.45

WEST GAMING - 88.198.45.207:27054
Back to top Go down
View user profile
 
Туторијал за aim (ne e cheat)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
West Gaming :: Counter Strike :: Tutorijali-
Jump to: